Tamponger

Hahaha ett väldigt roligt mail i natt ifrån någon sida som skickar ut störanade reklam hela tiden. Dom erbjöd mig nämligen att köpa 4 paket tamponger för endast 49kr + porto.. Haha och vart fan hade dom tänkt att jag skulle köra upp dom? Visst jag kan ju alltid köra upp dom i röven om jag skulle vara för bajsenördig och inte orkar gå på toaletten haha.


Grisar kan flyga

Då ska man snart åka och fira sin gamle broder :) Ondöigt att folk alltid ska lägga allt så jävla tidigt hela tiden:( Tänker dom aldrig på mig som aldrig orkar gå upp så tidigt? Fast idag orkade jag det på grund av att jag var vaken hela natten för att orka åka med haha:)




Boring

Jag har verkligen hur jävla tråkigt som helst. Jag lär ju få det roligare att sova bort hela dagen än att bara sitta här och tråka.

 

Jag vill även passa på säga att jag älskar denna lilla söta filuren väldigt mycket<3

 


En Fyra För Tre

Denna dag började med att min systers unge sprang in i mitt rum vid 12 tiden och ville att jag skulle leka tåg med han. Men efter cirka 30 minuter så gav jag upp och gick upp ur sängen och lekte lite tåg med han:p.. Sen efter det så har jag mest suttit vid datorn och kollat på massa avsnitt med Fyra För Tre som är så jävla bra:D och rolig för den delen:) Och ja eftermiddagen/kvällen blir nog att fortsätta kolla på Fyra För Tre. Vid 22 tiden blir det även att kolla på Hell's kitchen :)



Tandläkaren

Idag åkte jag hem  ifrån Justine för att åka till tråkiga tandläkaren. Och som vanligt så fick jag skäll för att jag är för lat för att borsta tänderna noggrant även om det kanske är bra,, och sen blev det inte bättre av att hon frågade mig om jag dricker mycket läsk och äter massa godis och kakor ofta. Och så snäll och rar jag är så talade jag då om att har jag då pengar eller godis/kakor hemma så är det klart att jag äter massa godis och kakor och dricker mycket läsk.

När man har en sådan trevlig tandläkare som mig * HOST * Så tyckte hon att jag skulle sluta med sådant skit och börja tugga tuggimi istället om jag blir sugen på något.  Men sen så var det gött att komma hem och ta det lugnt, och dricka fanta och käka massa goda kakor:)


Min trevliga dag

Idag har jag enbart legat i sängen och fetat mig med godis och kollat massa på dumburken:) Snart blir det även att kolla på Hål i väggen :)


Gäässp

Jag är så jävla sjukt trött och känner att jag vill sova bort hela dagen och inte göra ett skit. Men nu går det inte eftersom jag ska på bio ikväll med tjejen:)

Slänger med en bra låt som ni borde lyssna på:)


Tjäna Pengar på din blogg/hemsida

Frossle.com

Vågar du klicka här;)

Färdiga bullar:D

Fast dom blev klara vid 17:30 typ:p. Det är justine som har tagit bilderna:D


BAKA BULLAR IDAG!

Idag så bakar man bullar med Älsklingen:D Så ni alla är välkommna på Saft och Bulle senare ikväll:)

Windows 7

Nu har man fixat windows 7 ultimate till datorn, så ja det blir att kolla igenom och se om det är något att ha:) Någon annan som har windows 7:p


Sigurd Wongraven

Varje gång jag lyssnar på Satyricon Så börjar jag alltid garva åt sångaren ( satyr ) på grund av hans Riktiga namn: ( Sigurd Wongraven )  Hahahahaha:)

Bilden är tagen när jag var och såg dom på folkets hus i Umeå:)


HAHAH(A)



Klicka på Bilden för att läsa mer av det roliga;)

* GäSp *

Om man ska ta och sova nu tro.. Bättre det än att sitta och gäspa framför datorn!


Haha


Metaltown 2010

Någon som har planer att dra till metaltown 2010?:D


La ut datorn idag!

La även ut min dator idag på blocket för försäljning och hoppas att man får sålt den nu:) Ingen som är intresserad annars?:p


Idag åker justine hem:(

Om mindre än 2 timmar så åker tjejen hem igen:( och det kommer bli tomt och tråkigt i helgen utan henne, men vi ses i alla fall på måndag så man får försöka klara sig ändå:)


Smart

Hahaha en väldigt smart tant:)


Gillar du att smsa?

Är du en person som älskar att smsa mycket men kanske inte alltid har råd? På HeroSMS.com kan du skicka 25 SMS varje dag! Klicka här för att bli medlem.



Ny bakgrund och Header

Justine fixade min header idag. Jag ändrade bakgrunden också. var tycker ni? :)

Snaark!

Snart dags att söva känner jag, är sjukt trött!

Trött!

Nu har jag nyss duschat så jag ska ta och sätta mig ner och fixa klart min hemsida, även fixa om hela min blogg. Så får vi hoppas att bloggen blir snyggare:)  Och runt vid 17 tiden så kommer även justine hit:)


Bestämt mig

Nu har jag  typ bestämt mig för vilken tatuering jag ska göra. Nu måste jag bara få tummen ur röven och dra till tatueringstudion i trollhättan och höra vad dom ska ha för pris för att göra den:)




Och ni som inte vet vad det är, så är det satyricons logga:) Och ni som inte vet vilka satyricon är så är dom ett norsk black metal band!

Söööööva!!!

Nu ska jag natta kudden :)


Gratis Telefonkort!


Kattungar

Idag så ploppa dessa 4 kattungar ut till världen:p

Följ min blogg med bloglovin

det blev nokia 5130 xpressmusic

Idag så köpte jag en ny mobil och det blev då nokia 5130 xpressmusic, jag blev faktiskt väldigt förvånad över den, trodde faktiskt aldrig att den skulle vara så bra och snygg som den var:) Någon annan som har den?:p



Det går framåt



Det går framåt:)

Byta länk

Någon som är intresserad av att byta länk med mig? Jag länkar till eran blogg så länkar ni till min blogg:) Det är bara att lämna en kommentar ifall ni är intresserad:)..



Kvinna hittade penis i färdigmat




Hahahaha!

Nu sitter det någon stackars jävel där ute i världen som saknar sitt könsorgan haha.


Nu tycker jag att vi alla ska ha en tyst minut för att hedra den man här någon stans på våran jord som har tappat sitt könsorgan. R.I.P  hahaha:)

HAHAHA



"Män tänker bara på sex, sport och mat"



Jag tänker varken på mat eller sport, och har man en underbar flickvän så tänker man ju på sex ibland;) Man kan ju inte bara gå runt och tänka på sex hela dagarna?:p

Vad ska man ha för mobil?

Jag har verkligen sjukt beslutångest vad jag ska köpa för mobil :( Det finns sjukt många mobiler men man vet fan inte vad för mobil man ska skaffa, vill dock inte ha sony ericsson i alla fall:p.. Så kom med era bästa förslag på mobiltelefon under 1500kr:)

Men efter jag börja pilla på justine's telefon så blev jag sjukt sugen på att köpa en likadan då. Men jag får fundera lite.

Justine's Mobil!


Tips på bra telefon?

Ja då har man förhoppningsvis sålt sin LG KP500




Och då behöver man ju självklart en ny telefon:p. Så är det någon här som har förslag på någon bra telefon för under 1500kr? Helst vill jag ha en Nokia Eller Samsung. Och absolut ingen sony ericsson :p Så kom med era förslag:)

Och så har även tjejen köpt sig en ny Telefon idag på expert för 1500kr.



Vad ska man skriva egentligen?

Jag har verkligen ingen aning vad jag ska ta och skriva om på min tråkiga blogg:/ Några förslag?:p



Grattis!

Idag så spelade tjejen handboll Och dom vann med 4-15 :D SÅ grattulerar:)


 

 

STÄDA DITT RUM DET SER FÖRJÄVLIGT UT!!


Jag är förvirrad

Vad i helvete är det som har hänt med dig Pelle? :o Vad är det egentligen som har gått fel? Man vågar ju knappt visa sig på stan, man skämms ju. Tänk om folk får för sig att du är min fula farsa? Du ser ju ut som en uteliggare!







Haha:p



Klicka här för att läsa hela nyheten

Nu börjar det hända något i Vänersborg igen!


Frida Med Gris-Sjukan

I Fredags förmiddag så ringer min bästa kompis Frida och grymtar i telefon att hon har fått gris-sjukan, det mest tråkiga med detta var att hon var så jävla taggad på att åka ner till Göteborg för att se guldmatchen mellan Aik & Ifk. ( hon hejjar på AIK ) Men det sket sig totalt för henne eftersom hon då fick gris-sjukan.

Jag hoppas verkligen att du piggnar till och blir frisk snart igen så vi får ses.. Så får vi även hoppas på att din grisk-sjuka har försvunnit lagom till Jul så du kan ta och palla dig hit ner nu i några dagar:)

KRYA PÅ DIG! ( Städa ditt rum det ser förjävligt ut )

En bild på frida!



Massa Skit!

Hos Lägstabud.se ska man bjuda det lägsta unika budet för att vinna auktionen, hos oss kan man köpa en LCD-TV eller en laptop för under 100 lappen. Lägsta unika budet vinner auktionen.

Alla nya kunder får 15kr gratis att buda för och 100% i insättningsbonus.  Klicka HÄR För att bli medlem!


SuperGratis är sidan där du bara behöver klicka på just den saken du vill ha, sedan samla ihop poäng, och när du samlat tillräckligt med poäng, får du saken hemskickad till dig. T.ex en ny mobil, en ipod, parfym, biobiljetter med mera.. SuperGratis är en väldigt bra sida som man slipper lägga ut pengar på. Helt suveränt. Värva dina kompisar och du får 30 poäng, bli medlem på sidor och du får poäng, Klicka HÄR För att bli medlem

Lite roligt ifrån blocket:)




Vart är världen påväg?


Varför vill man göra en julduett med sveriges mest överskattade idiot som carola?

Lite trevligt! Glöm inte att städa ditt rum!






Städa ditt rum!!

Jahaja nu har man gjort som alla andra och skapat sig en liten blogg. Så ja nu får vi la hoppas att jag kan komma med något vettigt här ibland!

RSS 2.0